Tranzacţie în plină criză: Bogdan Dragomir, fiul lui Dumitru Dragomir, a cumpărat un bloc de locuinţe cu 2 mil. euro de la producătorul de băuturi Alexandrion

Autor: Alina-Elena Vasiliu 23.07.2020



Bogdan Dragomir, fiul lui Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România, a cumpărat un bloc în zona parcului Herăstrău din Bucureşti de la Alexandrion, cel mai mare producător de băuturi spirtoase de pe piaţa locală. Suma plătită a fost de circa 2 milioane de euro.

„Este un bloc finalizat în urmă cu câţiva ani, dar în care nu a locuit nimeni niciodată. De multă vreme mă ui­tam la el şi am vă­zut că nu se în­tâmpla nimic aco­lo, aşa că m-am in­teresat şi l-am cum­părat. Este com­partimentat ca bloc de lo­cu­in­ţe, are o su­pra­fa­ţă totală de 2.000 de metri pătraţi, însă destinaţia lui poate fi schimbată“, spune Bogdan Dragomir.

El intenţionează astfel să-l transforme în spaţiu de birouri şi se află în discuţii cu o companie străină în vederea închirierii.

Acesta nu este singurul proiect imobiliar al lui Bogdan Dragomir, care mai are în dezvoltare un bloc de 72 de apartamente, tot în zona Herăstrău, pe Strada Căpriorilor. Potrivit datelor ZF, el mai deţine hotelul de patru stele Crystal Palace Hotel din nordul Capitalei, în apropierea mallului Promenada.