Vodafone a avut venituri din servicii de 190 mil. euro în trimestrul încheiat în iunie, în uşoară scădere faţă de 2019. Murielle Lorilloux, CEO al Vodafone România: Cu toţii trăim în acest nou context de piaţă şi trebuie să acţionăm împreună cu determinare pentru a stabili o agendă digitală mai cuprinzătoare şi mai ambiţioasă pentru România

Autor: Adrian Seceleanu 27.07.2020

Vodafone, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de telecom, care a preluat în luna august a anului trecut compania de cablu UPC, a înregistrat în primul trimestru din anul fiscal al grupului britanic (aprilie - iunie) venituri din servicii de 189,7, mai mici cu 1,2% faţă de anul anterior, conform datelor comunicate de operator.

„Veniturile din servicii se află la valoarea de 189,7 milioane de euro şi continuă să fie stabile pe evoluţia trimestrială. În comparaţie cu perioada similară a anului trecut, veniturile din servicii raportate au înregistrat o scădere de 1,2%“, conform datelor companiei.

Compania a raportat un număr total de clienţi pentru serviciile de telefonie mobilă de 9,038 milioane, uşor mai mare decât în urmă cu un an, dar în scădere faţă de luna martie, când acesta era de 9,296 milioane, conform datelor comunicate de grupul britanic, acţionarul majoritar.