Aurelian Marin, cofondator, Perpetoo: Vrem să permitem companiilor de rent-a-car să intre în platformă şi să ne extindem în mai multe oraşe din ţară. Există discuţii şi pentru extinderea în afara graniţelor

Autor: Alex Ciutacu 27.07.2020

Platforma prin care proprietarii îşi închiriază maşinile personale Perpetoo vrea să-şi extindă serviciile şi pentru companiile de rent-a-car cu flote disponibile, întrucât ţinteşte extinderea rapidă în mai multe oraşe din ţară şi vizează chiar şi piaţa internaţională, a explicat Aurelian Marin, cofondator, Perpetoo, în cadrul videoconferinţei „ZF IT Generation - Cum traversează criza şi ce planuri de viitor au furnizorii locali de servicii de mobilitate?”.

„În ceea ce priveşte România avem câteva planuri: dorim să ne extindem în cât mai multe oraşe, foarte curând. Vrem să dăm drumul la acest parteneriat cu câteva firme din România şi să aducem pe platformă zona de b2c, în care oamenii să poată închiria maşini listate de companii de rent-a-car. Nu în ultimul rând, există discuţii începute înainte de pandemie pentru extinderea serviciului în afara graniţelor României. Suntem în curs de negocieri”, a declarat Aurelian Marin, cofondator al Perpetoo, care listează astăzi circa 100 de maşini.

Serviciul a fost lansat iniţial în patru oraşe mari, şi-anume Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Iaşi, întrucât modelul era orientat în funcţie de oraşele cu aeroporturi.

„Ulterior, am dat drumul la închirieri şi în Braşov, Sibiu, Constanţa, Suceava şi Oradea, practic se pot închiria maşinile noastre în 9 oraşe. Mai avem câteva oraşe în vedere până la finalul anului, dar o facem pas cu pas. Noi vizam oraşele cu aeroporturi, dar în momentul de faţă s-a schimbat puţin optica şi avem solicitări şi presiune din partea unor oraşe care nu au aeroporturi, dar au solicitări de închiriere şi maşini de închiriat. Aş putea da exemplu Focşani, Galaţi, Brăila”, a adăugat el.