Agnieszka Błaś preia conducerea DHL Express România, după ce Daniel Kearvell, care a condus operaţiunile companiei de logistică şi curierat în ultimii opt ani, a fost promovat în funcţia de VP Pricing DHL Express Europe

Autor: Cristina Bellu 28.07.2020

DHL Express România, divizia de logistică şi curierat expres a DHL International România, controlată de gigantul Deutsche Post (poşta germană), a desemnat-o pe Agnieszka Błaś la conducerea companiei, începând cu luna iulie, poziţie din care va coordona o echipă formată din peste 500 de angajaţi, care oferă servicii pentru aproape 6.000 de clienţi şi operează o reţea de 25 de centre de expedieri la nivel naţional.

Anterior venirii în România, Agnieszka Błaś a ocupat funcţia de director operaţional în cadrul de DHL Express Polonia, în perioada 2012-2020. Ea s-a alăturat companiei încă din anul 2001 şi deţine  o vastă experienţă în infrastructura operaţională şi procesele de vămuire.

„Cu o echipa de management puternică la nivel local, la care se adaugă experienţa pe care  Agnieszka o are în ceea ce priveşte procesele operaţionale şi având ca focus Oamenii, Creşterea şi Calitatea (People, Growth and Quality), sunt convins că DHL Express România este poziţionată bine pentru a accelera creşterea pe această piaţă importantă pentru Europa Centrală”, transmite John Cornish, CEO DHL Express Central Europe.

Daniel Kearvell, care a condus operaţiunile DHL Express România în ultimii opt ani, a fost promovat în funcţia de VP Pricing DHL Express Europe.