De la energie la suc de mere. Marius Perşinaru, fostul executiv de la Schneider Electric, dezvoltă brandul de suc Măr de Bran

Autor: Alina-Elena Vasiliu 29.07.2020

♦ Sucurile Măr de Bran se vând prin parteneri din comuna Bran şi din Bucureşti, câteva reţele care le distribuie fiind Ana Pan, Ana Baking Co, Pain Plaisir, dar şi restaurantele City Grill, Hanu’ Berarilor, Kane, NOR şi Stadio.

Marius Perşinaru, cel care a ocupat până la începutul acestui an funcţia de director general al companiei din energie Schneider Electric România şi Republica Moldova, dezvoltă în parteneriat cu Gheorghe Moja, un asociat ori­ginar din comuna Bran, brandul de suc Măr de Bran, ale cărui baze au fost puse în 2011.

„Poziţiile de leadership pe care le-am avut de-a lungul anilor în diverse cor­po­raţii sau afaceri lo­cale, precum şi în di­verse ţări din Eu­ropa veneau la pa­chet cu un life­style (stil de viaţă - n. red.) foarte solicitant. Branul a de­ve­nit un refugiu şi, în timp, o sursă de inspiraţie.“