DHL numeşte un nou expat la conducerea diviziei de logistică şi curierat expres: Agnies­zka Blas, care a fost în ultimii 8 ani director operaţional la DHL Polonia

Autor: Cristina Bellu 29.07.2020

DHL Express România, divizia de logistică şi curierat expres a DHL International Ro­mâ­nia, controlată de gigantul Deutsche Post (poşta germană), a desemnat-o pe Agnies­zka Blas la conducerea companiei începând cu luna iulie, poziţie din care va coordona o echipă formată din peste 500 de angajaţi, care oferă servicii pentru aproape 6.000 de clienţi şi operează o reţea de 25 de centre de expedieri la nivel naţional. Ea înlocuieşte un alt expat, pe Daniel Kearvell, care a condus operaţiunile DHL Express România în ultimii opt ani. Acum el a fost promovat în funcţia de VP Pricing DHL Express Europe.

Anterior venirii în România, Agnies­zka Blas a ocupat funcţia de director ope­raţional în cadrul DHL Express Polonia în perioada 2012-2020.

Ea s-a alăturat companiei încă din anul 2001 şi deţine experienţă în infrastructura operaţională şi procesele de vămuire.