„Manhattanul“ Bucureştiului e imun la pandemie. Parcul Herăstrău şi Satul Francez atrag tranzacţii imobiliare de peste 400 de milioane de euro. Această zonă din centrul Capitalei este una exclusivistă, unde preţurile apartamentelor urcă la sute de mii de euro sau chiar peste 1 milion de euro

Autor: Bogdan Alecu 29.07.2020

Zona din jurul Satului Francez continuă să atragă noi dezvoltări imobiliare datorită proximităţii faţă de polul de birouri din zona Aviaţiei, dar şi faţă de cluburile şi restaurantele exclusiviste din jurul Parcului Herăstrău.

„Principalul atu e reprezentat de parcul şi lacul Herăstrău, cel mai mare din Bucu­reşti, şi de apropierea de lacul Floreasca. Acestea formează unul dintre cele mai mari ansambluri parc-lac din Europa. Zona se află în proximitatea celor două aeroporturi, ceea ce este un alt avantaj. Aceasta a fost şi va rămâne o zonă exclu­sivistă, cu potenţial. Dacă ne uităm la aglomeraţia de companii şi corporaţii care îşi desfăşoară activitatea în această zonă, înţelegem că nu există sufi­ciente opţiuni pe segmentul rezidenţial aici pentru aceşti oameni“, a explicat Beatrice Dumitraşcu, VP Residential Division în cadrul dezvoltatorului imobiliar One United Properties.