Dezvoltatorul imobiliar Impact prelungeşte cu un an mandatul lui Sorin Apostol, unul dintre proprietarii brokerului Swiss Capital, la conducerea companiei

Autor: Cristina Bellu 29.07.2020

Consiliul de Administraţie al dezvoltatorului imobiliar Impact Developer&Contractor (IMP) a decis să prelungească mandatul lui Sorin Apostol la conducerea companiei pentru o perioadă de 12 luni, începând cu luna august.

“La data de 27 iulie, Consiliul deAdministraţie al Impact a decis prelungirea mandatului de director general al lui Sorin Apostol,pe o perioada de 12 (doisprezece) luni, incepand cu data de 2 august”, transmit reprezentanţii Impact într-un anunţ pe bursă.

Sorin Apostol, acţionar cu 47,5% în cadrul societăţii de brokeraj Swiss Capital, a preluat şefia companiei în luna ianuarie a anului curent, după ce Bogdan Oşlobeanu, cel care a deţinut anterior funcţia, a decis să renunţe la post pentru a urma alte oportunităţi de carieră.

Compania cu o capitalizare de 411 mil. lei este controlată de omul de afaceri Gheorghe Iaciu în proporţie de 56,8%, în timp ce Adrian Andrici are o deţinere de 15,4%, restul de 27,7% aparţinând altor investitori de pe Bursă.

De la începutul anului, acţiunile IMP se tranzacţionează  în creştere cu 0,67% pe un rulaj de 17 mil. lei.