Vodafone lansează o campanie de strângere de fonduri pentru a sprijini accesul elevilor la educaţia online, din această toamnă. Murielle Lorilloux, CEO: Investiţiile în educaţie trebuie să fie o prioritate pentru a susţine viitorul României

Autor: Cristina Bellu 29.07.2020

Vodafone România anunţă lansarea unei campanii de strângere de fonduri, care se va desfăşura până pe 15 septembrie, şi care are drept scop susţinerea accesului elevilor la educaţia online, începând din acestă toamnă.

„Chiar dacă pandemia a afectat inclusiv planurile noastre pentru acest an, am considerat că investiţiile în educaţie ar trebui să fie o prioritate pentru a susţine viitorul României. Digitalizarea ar trebui să fie o prioritate pentru fiecare actor din această piaţă, fie că vorbim despre companii, despre autorităţi sau despre cetăţeni şi ar trebui să ne concentrăm pe reducerea decalajelor dintre mediul rural şi cel urban şi pe cele dintre diferitele categorii sociale. Accesul la educaţia trebuie să fie la fel pentru toată lumea, iar noi vom contribui la realizarea acestui lucru”, transmite Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

Concret, oamenii au opţiunea de a dona orice sumă pentru extinderea programului „Şcoala din valiză”, un proiect al Fundaţiei Vodafone România şi al Fundaţiei World Vistion România care oferă mijloacele necesare pentru clase digitale. Toţi utilizatorii mobili pot dona prin SMS la 8846 sau cu ajutorul unui card bancar, în timp ce utilizatorii Vodafone România pot dona din creditul existent pe cartela preplătită sau direct pe factura serviciilor mobile.

Campania se va desfăşura până pe 15 septembrie.

La finalul campaniei, Fundaţia Vodafone România va dubla la suma totală a donaţiilor, spun reprezentanţii companiei.