Sphera Group, care deţine KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România, a deschis un restaurant KFC în sudul Italiei

Autor: Alexandra Cepăreanu 30.07.2020

Sphera Group, compania care operează în sistem de franciză lanţurile de restaurante KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România, continuă extinderea reţelei KFC în Italia şi deschide prima unitate din regiunea Puglia, din proximitatea oraşului Bari.

„Inaugurarea KFC Bari Centrale (din gara din oraş - n.red.) face parte din strategia de expansiune a Sphera Franchise Group în zone intens accesate atât de localnici, cât şi de turişti, marcând cea de-a cincea colaborare cu Grandi Stazioni S.p.A, compania care administrează principalele gări din Italia“, se artă într-un comunicat de presă transmis de companie. În prezent, reţeaua KFC dezvoltată de grupul SFG numără 17 restaurante în Italia, în zone precum Trivenetto şi Piemont.

Sphera Franchise Group a intrat pe piaţa internaţională în 2017, iar Italia a fost una din ţările vizate de companie pentru devoltarea primelor proiecte de extindere. „Există o cerere ridicată din partea consumatorilor, restaurantele sunt intens traficate, fiind amplasate în zone strategice“, spun reprezentanţii operatorului.