Ana Krasovschi, director de resurse umane şi membru în boardul Carrefour, pleacă din companie după 20 de ani. Irina Chende, Director Reward, va asigura managementul interimar al departamentului

Autor: Cristina Bellu 31.07.2020

Grupul francez Carrefour, al doilea cel mai mare jucător din comerţul local după cifra de afaceri, anunţă plecarea Anei Krasovschi, director resurse umane şi membru în comitetul executiv, începând cu data de 1 august 2020, după mai mult de 20 de ani petrecuţi în companie.

“Ana Krasovschi a dezvoltat şi implementat strategia de Resurse Umane pentru toate liniile de business ale Carrefour România. De-a lungul timpului, a avut o contribuţie semnificativă la creşterea puternică a afacerii şi la transformarea Carrefour în organizaţia modernă şi agilă care este astăzi, remodelând complet procesele de Resurse Umane din zona de management al talentelor sau de învăţare şi dezvoltare. Prin toate acestea, Ana Krasovschi a jucat un rol activ în construirea unei companii de top, angajator preferat, şi recunoscută pentru practicile sale inovatoare”, au transmis reprezentanţii Carrefour .

Până la numirea unui înlocuitor permanent, Irina Chende – Director Reward şi Dezvoltare Resurse Umane, va asigura managementul interimar al departamentului.

Carrefour este prezent pe piaţa locală cu peste 370 de magazine sub mai multe formate, cele mai multe mici, respectiv supermarketuri sau proximitate.

Compania are afaceri de peste 2 mld. euro anual pe toate formate, însă hipermarketurile sunt cele care au cea mai mare contribuţie la business. Unul dintre mai bune magazin din România este de altfel hipermarketul Carrefour din Băneasa, cu vânzări de peste 100 mil. euro anual, la fel ca hipermarketul Auchan din Titan.