Norofert primeşte aprobarea Departamentului pentru Agricultură din Ohio, SUA, pentru comercializarea a patru produse din gama proprie în următorul an

Autor: Tibi Oprea 03.08.2020

Producătorul de îngrăşăminte organice Norofert (simbol bursier NRF) a anunţat vineri la Bursă că Departamentul de Agricultură din Ohio, SUA, Divizia de Reglementare privind Pesticidele pentru Industria Vegetală, a eliberat certificatul de înregistrare a patru produse din gama companiei pentru care s-au plătit taxele de înregistrare şi, prin urmare, vânzarea şi distribuţia acestor produse în statul Ohio este autorizată în perioada 1 iulie 2020 şi 30 iunie 2021.

„Cele patru produse, îngrăşăminte şi pesticide ecologice, înregistrate în statul Ohio sunt: ALPHABILL, BUSTER, RISESEED TS şi ROOFTOP - toate 4 fiind special dezvoltate de Norofert pentru piaţa americană. Obţinerea înregistrării în statul Ohio, unde a fost înfiinţată filiala Norofert SA, Norofert USA, LLC, este un pas important în procesul de extindere în America. Odată cu primirea acestei înregistrări, Norofert poate începe comercializarea în statul Ohio a celor patru produse în timpul campaniei de toamnă din acest an”, transmite compania într-un raport la Bursă.