Emitentul de tichete valorice Edenred accelerează digitalizarea şi lansează propriul serviciu de plată cu telefonul mobil

Autor: Cristina Bellu 06.08.2020

Edenred România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa emitenţilor de tichete valorice, anunţă lansarea unei  soluţii de plăţi mobile pentru sistemul de operare android, disponibilă pentru toate beneficiile extrasalariale acordate în format digital.

„Într-o lume în care ne dorim ca digitalizarea să nu ţină doar de exersarea capacităţilor unei companii de a inova, ci şi de nevoia de a crea noi rutine pentru a simplifica viaţa de zi cu zi a tuturor oamenilor, lansăm Edenred Pay, o soluţie proprie care adresează în mod direct o mare parte dintre utilizatorii Edenred din România, pe care ne dorim să îi sprijinim în procesul de adopţie a noilor obiceiuri de consum online”, explică Dana Sîntejudean, managing director Edenred România.

Aplicaţia fi descărcată gratuit din Google Play Store şi este compatibilă cu dispozitive care rulează Android 6.0 sau o versiune ulterioară şi includ tehnologia NFC.

Plăţile mobile cu Edenred Pay sunt acceptate în reţeaua naţională de comercianţi parteneri care au terminale POS contactless, arată informaţiile transmise de oficialii Edenred România.

În prezent, compania oferă soluţii pentru ca toţi utilizatorii de carduri de beneficii Edenred Ticket Restaurant, Edenred Vacanţă, Edenred Cadou şi Edenred Cultural să poată face plăţi mobile.

Edenred emite în România carduri şi tichete de masă, de cadouri, carduri şi vouchere de vacanţă, carduri şi tichete culturale, de creşă, tichete sociale, precum şi carduri preplătite pentru cheltuieli de afaceri şi are pe plan local peste 35.000 de companii clienţi, 1,5 milioane de angajaţi utilizatori ai soluţiilor sale de beneficii şi 65.000 de comercianţi parteneri, deserviţi de o echipă de peste 200 de angajaţi.