Pană de curent în Capitală: Mai multe sectoare din Bucureşti au rămas fără curent electric

Autor: Otilia Serescu 07.08.2020

Locuitorii din mai multe sectoare din Bucureşti au rămas fără curent electric, motiv pentru care a fost întreruptă şi alimentarea cu apă caldă, vineri, la prânz. Oficialii E-Distribuţie Muntenia spun că de vină este un incident apărut în sistemul de transport al energiei electrice.

Inclusiv Palatul Victoria a fost afectat de avarie.

„Un incident apărut în sistemul de transport al energiei electrice în jurul orei 13, nu în instalaţiile E-Distribuţie Muntenia, a cauzat astăzi o întrerupere în alimentarea cu energie electrică a staţiilor adiacente, care alimentează zona de vest şi centrală a municipiului Bucureşti şi zone limitrofe din judeţele Ilfov şi Giurgiu. În prezent, a fost reluată alimentarea cu electricitate pentru cea mai mare parte a consumatorilor. Regretăm disconfortul produs clienţilor”, au transmis, vineri, reprezentanţii E-Distribuţie Muntenia.

Potriviti oficialilor Metrorex, circulaţia metroului nu a fost afectată de această problemă.

„După o pană de curent care a avut loc la nivelul Capitalei, pe magistralele 1, 3 şi 4 a intrat în funcţiune iluminatul de siguranţă. Circulaţia trenurilor nu este afectată”, au transmis reprezentanţii Metrorex.