Financial Times. Topul celor mai bune programe de MBA în 2020. Harvard Business School se întoarce pe primul loc în topul celor mai bune programe de MBA din lume, după ce a fost depăşit pentru doi ani la rând de Stanford Graduate School of Business

Autor: Ramona Cornea 15.08.2020

Noua ediţie a clasamentului Financial Times care listează programele MBA cu normă întreagă de la şcolile de afaceri din întreaga lume, vine cu schimbări semnificative în vârful clasamentului în anul 2020. Astfel, Harvard Business School revine pe primul loc, depăşind Stanford Graduate School of Business, care a ocupat prima poziţie în 2018 şi 2019.

Stanford se află acum pe poziţia numărul trei, iar Universitatea din Pennsylvania din Wharton School ocupă locul doi. Insead Business School din Franţa, care a ocupat primul loc în top în 2016 şi 2017, este acum pe locul al patrulea. CEIBS Business School din China se menţine constant pe poziţia numărul cinci, iar MIT Sloan School of Management a evoluat cu două locuri şi a urcat pe locul şase în clasament, urmată de London Business School, care coborât cu o poziţie.