Ce puteţi citi în Business MAGAZIN: Cum a schimbat pandemia planurile tinerilor manageri de top din România?

Autor: Ioana Matei 10.08.2020

► Business MAGAZIN a lansat recent catalogul 100 TINERI MANAGERI DE TOP - ediţia cu numărul 15 - iar odată cu acesta numărul tinerilor manageri sau antreprenori promo­vaţi de-a lungul timpului prin acest proiect a ajuns la 1.500. Situaţia incertă din prezent ne-a determinat să îi întrebăm pe tinerii din anuarul curent unde se văd peste 10 ani, dar şi cum cred ei că le va schimba parcursul contextul pandemic pe care îl traversăm. Răspunsurile lor ne fac să privim cu opti­mism către viitor şi - sperăm - să luăm de­cizii curajoase în prezent. Citiţi 15 dialoguri cu tinerii manageri de top despre viitor în cea mai recentă ediţie a Business MAGAZIN.

► Piaţa imobiliară trece prin schimbări majore - cauzate atât de contextul pandemic, cât şi de noile reguli în materie de creditare. Cel mai recent exemplu: prima casă devine noua casă - şi aduce schimbări importante deopotrivă de partea creditorilor, a celor care doresc să îşi cumpere o locuinţă, dar şi a noilor proiecte din piaţa rezidenţială. De ce trebuie să ţinem cont ca să accesăm un credit ipotecar veţi afla din cea mai recentă ediţie a Business MAGAZIN.

► Doi prieteni au puse bazele unei afaceri care se bazează pe reinterpretarea jocurilor celebre ale copilăriei, dar şi pe crearea unora noi, cu valoare educaţională, în special pentru copii, dar nu numai. Povestea Titia, în Business MAGAZIN.

► Turismul suferă în toată lumea ca urmare a pandemiei de COVID-19, dar pentru Grecia era una dintre principalele surse de venituri. Anul acesta se dovedeşte a fi un test pentru industria HoReCa elenă, însă hotelierii şi proprietarii localurilor sunt optimişti, respectă cu stricteţe măsurile de protecţie şi speră ca afacerile lor să îşi revină parţial până la finalul anului.

► Imagine a cumpătării tradiţionale olandeze, despre Mark Rutte, de altfel un eurofil, se spune că a ţinut întreaga Europă captivă pentru a proteja interesele ţării sale şi propriile interese electorale. Care este povestea premierului olandez?