100 tineri manageri de top, Business Magazin. Bogdan Ciobănescu, Allianz-Ţiriac Asigurări: Această criză a arătat încă o dată că este necesar ca românii să se aplece mai serios asupra propriei planificări financiare pe termen lung

Autor: Ioana Matei 12.08.2020

La 33 de ani, Bogdan Ciobănescu este direct responsabil de administrarea activităţilor de investiţii şi cash management din cadrul Allianz-Ţiriac Asigurări, având în gestiune active de peste 1,5 miliarde lei. 

Profilul lui Bogdan Ciobănescu a apărut în cea mai recentă ediţie a anuarului 100 TINERI MANAGERI DE TOP.

O descriere a rolului actual: Pe lângă rolul principal, de Chief Investment Officer,  am avut ocazia să coordonez proiecte strategice de creştere şi eficientizare pentru companie. Ca lider, coordonez direct o echipă de 6 persoane de care mă leagă multe momente frumoase, dar şi pline de încercări. În următorii ani îmi doresc să ajut compania şi clienţii noştri să navigheze cu grijă în apele tulburi din epoca COVID-19 şi post-COVID-19. Această criză a arătat încă o dată că este necesar ca românii să se aplece mai serios asupra propriei planificări financiare pe termen lung. Prin rolul meu vreau să-i ajut la crearea unui plan B, un plan care să îi sprijine în cele mai dificile momente, indiferent când acestea apar.