Magazinul online Republica BIO: Veniturile din primul semestru au egalat întreg anul trecut. Vânzările au explodat în luna martie

Autor: Ioana Nita 12.08.2020



Republica BIO a investit recent în dezvoltarea unor noi funcţionalităţi pentru site precum „coletul meu“, „realitatea virtuală“ şi „cum te simţi azi“.

Magazinul online Republica BIO, spe­cializat în comercializarea de produse bio şi naturale, ţinteşte dublarea afacerilor anul acesta, în condiţiile în care în prima jumătate a acestui an a înregistrat venituri de 3 milioane lei, ajungând astfel deja la nivelul cifrei de afaceri realizată în 2019.

„O creştere spectaculoasă a fost înregistrată în luna martie, dar vânzările s-au menţinut la un nivel ridicat şi în perioada următoare, inclusiv în iunie, după relaxarea măsurilor de siguranţă şi ieşirea din starea de urgenţă impusă de autorităţi”, a declarat pentru ZF Ciprian Stancu, fondatorul Republica BIO. El a pus bazele ma­gazinului online în urmă cu circa cinci ani, busi­nessul înre­gis­trând în medie an de an o creştere de 43%.