Sezon de transferuri: 24 de membri ai PNL Sector 2 au părăsit partidul pentru a intra în PSD

Autor: Otilia Serescu 13.08.2020

Un număr de 24 de membri ai PNL Sector 2 au demisionat, miercuri, din formaţiunea politică, pentru a se alătura lui Dan Cristian Popescu, recent demisionat din Partidul Naţional Liberal şi devenit social democrat, anunţă PNL Sector 2.

„Astăzi (miercuri - n.red.), 24 de membri activi ai PNL Sector 2 au ales să părăsească filiala şi să se alăture lui DC Popescu. De menţionat că dintre aceştia, doi erau consilieri locali şi doi erau membri în biroul politic. Asta dovedeşte că PSD-iştii mascaţi şi-au arătat adevărată faţă! Exerciţiul de imagine pe care PSD-istul Popescu îl încearcă în disperarea sa de a se victimiza şi a câştiga mai multe voturi NU ŢINE! Aducerea la sediu a unui număr de demisii dintr-un partid din care acei oameni nu au făcut niciodată parte arată disperarea şi dovedeşte că Popescu şi-a însuşit deja practicile PSD-iste: #minciună, #corupţie şi #laşitate!”, a scris PNL Sector 2, miercuri seara, pe Facebook.

Dan Cristian Popescu a trecut de la PNL la PSD şi urmează să candideze din partea social-democraţilor pentru Primăria Sectorului 2.

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, în contextul în care mai mulţi primari, în afara de Dan Cristian Popescu, au migrat în alte partide, înainte de alegeri, că „nu vede cu ochi buni aceste racolări”.

„Nu văd cu ochi buni aceste racolări. Am fost dintotdeauna şi sunt şi acum împotriva traseismului politic. E o boală gravă a politicii româneşti. Ori de câte ori am avut ocazia m-am exprimat public împotriva traseimului politic”, a spus, miercuri, şeful statului.