Daniel Munteanu, un antreprenor din judeţul Vâlcea, face 150 mil. lei cu o reţea de 40 de magazine alimentare. „Continuăm expansiunea“

Autor: Cristina Roşca 17.08.2020

Judeţul Vâlcea este „acasă“ pentru trei mari retaileri independenţi din comerţul alimentar: Diana, Annabella şi Euromarket. Reţeaua de magazine Euromarket a apărut pe piaţă în 1994 şi de atunci s-a extins în special în acelaşi judeţ.

Compania Danemar Company din judeţul Vâlcea, care ope­rea­­ză reţeaua de magazine Euro­market, a obţinut anul trecut afaceri de 150 mil. lei, plus 10%. Acesta este un nivel maxim istoric, businessul dublându-se faţă de 2014 spre exemplu, arată datele publice.

„Sub umbrela companiei Danemar există as­tăzi o reţea de 40 de magazine, cinci puncte de vânzare de ma­teriale de con­strucţii, şapte unităţi HoReCa - cinci baruri, un hotel şi un restaurant -, două unităţi de pres­tări servicii (saloane de coafură - n.red.) şi două brutării. Tot bu­sinessul e operat de aceeaşi firmă“, spune Alina Bărbulescu, economist în cadrul companiei.