Compania Euro Construct Trading a coborât sub 100 milioane de lei afaceri în al doilea an de insolvenţă. Compania controlată de Dan Beşciu şi Sorin Vulpescu - care sunt şi patronii restaurantelor Golden Blitz din Bucureşti - a intrat în insolvenţă la propria cerere în februarie 2018

Autor: Alina-Elena Vasiliu 20.08.2020

Compania de construcţii Euro Construct Trading ’98 din Bucureşti, care a intrat în insolvenţă la începutul anului 2018, a coborât sub 100 de milioane de lei cifră de afaceri în 2019, scăderea fiind de circa 20%, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. Totuşi, constructorul şi-a majorat semnificativ profitul, ajungând la aproape 20 de milioane de lei. Numărul de angajaţi a fost redus cu 87, situându-se astfel la 398. Compania a acumulat pierderi de 264 de milioane de lei, arată aceeaşi sursă.

Euro Construct Trading, controlată de Dan Beşciu şi Sorin Vulpescu - care sunt şi patronii restaurantelor Golden Blitz din Bucureşti, a intrat în insolvenţă la propria cerere în februarie 2018, motivând decizia prin faptul că beneficiarii lucrărilor pe care le-a realizat nu au plătit serviciile, unii chiar şi la mai bine de trei ani de la finalizarea lucrărilor.