Schimbare istorică făcută de gigantul KFC. Ce se intâmplă cu sloganul „bun de te lingi pe degete” pe care îl au din 1950

Autor: Andra Stroe 30.08.2020

Gigantul KFC a fost nevoit să suspende unul dintre sloganurile sale celebre, pe fondul regulior de igienă înmulţite în urma răspândirii pandemiei de coronavirus, scriu cei de la BBC.

„Ne aflăm într-o situaţie unică, având un slogan iconic care nu se mai potriveşte cu contextual actual”, au declarat reprezentanţii businessului, citaţi de BBC, referindu-se la mesajul „bun de te lingi pe degete”, prin care îşi promovau produsele, şi pe care spun că îl vor readuce odată ce vor veni vremuri mai bune. Într-un videoclip pe YouTube, compania a pixelat mesajul, sfătuindu-şi clienţii să-l ignore pentru moment.

În martie, autoritatea de reglementare a reclamelor din SUA a primit 163 de plângeri legate de reclama TV a companiei, în care era promovat sloganul respectiv, despre care reclamanţii au spus că e iresponsabilă deoarece încurajează un comportament care creşte riscul răspândirii coronavirusului.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro