În ce stadiu se află stadioanele Steaua şi Rapid: la arena din Ghencea se va face recepţia în septembrie. Giuleşti mai aşteaptă până în martie 2021

Autor: Alina-Elena Vasiliu 01.09.2020

BRD Groupe Société Générale a finanţat cu 52,5 milioane de lei compania Construcţii Erbaşu, în calitate de lider al Asocierii Construcţii Erbaşu-Concelex-Terra Gaz Construct, pentru realizarea lucrărilor de construcţie a noului stadion Steaua din Bucureşti.

Stadionul Steaua (Ghencea) urmează să fie recepţionat în cursul lunii septembrie, iar stadionul Rapid (Giuleşti) - în martie 2021, spune Cris­tian Erbaşu, proprietarul uneia dintre companiile care se ocupă de renovarea celor două pro­iec­te.

„Recepţia durează între 30 şi 60 de zile. Stadionul Rapid va fi gata în februarie, urmând ca în martie să se facă recepţia. Mai avem în lucru şi alte proiecte cu destinaţie sportivă, cum ar fi sălile polivalente de la Oradea – unde lucrările sunt gata în proporţie de peste 50% - sau cea de la Mioveni“, spune Cristian Erbaşu, cel care deţine Construcţii Erbaşu.