Rompetrol vrea să închirieze nouă benzinării operate de Comision Trade în mai multe zone din ţară. Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia

Autor: Cristina Bellu 01.09.2020

Rompetrol Downstream, divizia de retail a grupului petrolier KMG International, intenţionează să preia dreptul de folosinţă asupra a nouă benzinării operate de Comision Trade în localităţile Agigea, Brăila, Focşani, Mangalia, Braşov, Zărneşti, Caracal, Caraş Severin şiTârgu Jiu, potrivit datelor transmise de Consiliul Concurenţei, care a anunţat că analizează tranzacţia.

“Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, spun reprezentanţii Consiliului Concurenţei.

Grupul Comision Trade, activ în mai multe domenii precum vânzări angro, transport rutier intern şi internaţional, distribuţie de carburanţi în benzinării, este partener Rompetrol din anul 2005, operând la acest moment o serie de staţii în sistem de franciză Rompetrol.