Elis Pavaje: Am beneficiat de pe urma schimbării comportamentului oamenilor. Mulţi au luat în considerare posibilitatea mutării la casă, a crescut interesul pe zona amenajărilor exterioare. Emil Goţa, director general: Avantajul nostru în această perioadă a fost că lucrările în construcţii se desfăşoară în aer liber

Autor: Alina-Elena Vasiliu 08.09.2020

Producătorul de pavele Elis Pavaje din Alba, deţinut de fa­milia Goţa, a înregistrat o creş­tere de 25% a afacerilor în primul semestru din 2020 com­parativ cu aceeaşi pe­rioadă a anului trecut, deşi aşteptările după prima lună erau mai degrabă pesimiste. 

„Noi am beneficiat de pe urma schimbării com­por­tamentului oamenilor în această pe­ri­oa­dă. Mulţi proprietari de apartamente au luat în considerare posibilitatea mutării la casă. De ase­menea, a crescut interesul pe zona ame­na­jă­r­ilor exterioare. A apărut necesitatea pe­tre­cerii tim­pului în aer liber, iar în aceste con­di­ţii oa­menii au ajuns să pună mai mare accent pe mo­dul în care arată curtea lor şi pe confort“, spu­ne Emil Goţa, directorul general Elis Pavaje.