Electric Plus din Bacău urmăreşte evoluţia pandemiei pentru a demara investiţii de 6 mil. euro în producţia de uşi şi ferestre

Autor: Alina-Elena Vasiliu 10.09.2020

Adrian Gârmacea, proprietar: Am creat 50 de posturi noi, în mare parte datorită creşterii cererii pe final de an, dar şi datorită faptului că încercăm să dublăm posturile vulnerabile, pentru a fi pregătiţi în cazul în care vom înregistra persoane pozitive la COVID-19 în cadrul secţiilor de producţie.

Producătorul de tâmplărie PVC Elec­tric Plus din Bacău, deţinut de Adrian Gâr­macea, are în plan investiţii de 6 mil. euro pentru noi capa­ci­tăţi de producţie, însă va de­cide când le va demara în funcţie de evoluţia pandemiei.

„Toate planurile şi in­ve­stiţiile au rămas vala­bile. Unele dintre ele au fost amânate câteva luni pâ­nă la un an, altele au fost încetinite. Când ai planuri pe termen lung şi foar­te lung, o criză sanitară care poate dura câţiva ani nu face decât să încetinească creşterea şi dez­vol­tarea. În funcţie de cum se va încheia 2020, vom ho­tărî când vom face investiţia în utilajele nece­sare noil­or capacităţi de producţie. Aceste in­ves­ti­ţii sunt de aproximativ 6 milioane de euro şi, în mod no­rmal, trebuia începute în 2020“, spune Adrian Gârmacea.