Dacia donează tablete şi materiale sanitare pentru şcolile şi liceele din Argeş şi Dâmboviţa

Autor: Bogdan Alecu 10.09.2020

100 de elevi din judeţele Argeş şi Dâmboviţa vor rimi tablete donate de Fundaţia Groupe Renault România, în parteneriat cu Automobile Dacia. Beneficiarii sunt elevi din ciclurile primare,  gimnaziale şi de liceu cu profil tehnologic, proveniţi din medii defavorizate, în comunităţile rurale şi urbane.

În plus, 50 000 de măşti textile (tip 3 pliuri) şi aproximativ 2 000 de litri de dezinfectant (utilizat pentru dezinfectarea mâinilor şi a suprafeţelor) îi vor proteja pe elevi şi personalul didactic şi administrativ din şcoli şi licee din Argeş de răspândirea virusului COVID – 19, în cazul orelor desfăşurate cu prezenţă fizică. Donaţia de măşti, respectiv dezinfectant, este susţinută în parteneriat cu furnizorii români, Francesca şi Divvos Group.

În Argeş, predarea materialului didactic a avut loc joi, 10 septembrie, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, în prezenţa reprezentanţilor instituţiei, a unor directori de şcoli şi licee, dar şi a oficialilor companiei. În perioada imediat următoare, urmează ca donaţia similară să ajungă şi în judeţul Dâmboviţa.