O fabrică nouă de pavele începe să producă în octombrie. Symmetrica: Din cauza stării de urgenţă din primăvară, avem întârzieri în punerea în funcţiune a fabricii din Arad. În noua fabrică, în care investiţia a fost de 4 mil. euro, urmează să lucreze aproximativ 30 de angajaţi

Autor: Alina-Elena Vasiliu 14.09.2020

Producătorul de pavele şi borduri Symmetrica din Suceava, deţinut de familia Stanciu, demarează în octombrie producţia într-o nouă fabrică de pavele, în localitatea Zimandu Nou din judeţul Arad.

„Avem finalizată investiţia şi facem ultimele legături ale componentelor liniei de producţie. Vom începe în curând probele tehnologice, urmând ca, din octombrie, să putem începe livrările din această fabrică. Astfel, capacitatea de producţie a companiei creşte cu peste un milion de metri pătraţi de produse pe an. Din cauza stării de urgenţă din primăvară, avem întârzieri în punerea în funcţiune a fabricii“, spune Sebastian Bobu, directorul executiv Symmetrica.

În noua fabrică, în care investiţia a fost de 4 mi­lioane de euro, urmează să lucreze aproximativ 30 de angajaţi. Cea mai mare parte a echipei a fost deja recrutată.