Suedezii de la Lindab: Departamentul HR a avut provocări în recrutare în starea de urgenţă, din cauza reticenţei de prezentare la interviu

Autor: Alina-Elena Vasiliu 14.09.2020

♦ Dacă în martie şi aprilie, activitatea a fost afectată de măsurile luate în starea de urgenţă, din luna mai activitatea şi-a reluat trendul ascendent.

Subsidiara din România a grupului suedez Lindab, care are o fabrică de acoperişuri la Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov, vrea să încheie anul 2020 cu afaceri măcar similare cu cele din 2019, când a raportat 82 de milioane de lei.

„Suntem atenţi şi ajustăm ţintele lună de lună, trimestru de trimestru. Ţintim să avem rezultate cel puţin la acelaşi nivel precum cele înregistrate în 2019“, spune Andrei Sulyok, directorul general al Lindab România.

În timpul stării de urgenţă, pentru posturile unde a fost posibil, s-a implementat tele­munca, iar depar­tamentele de pro­ducţie, livrări şi depozitul au continuat să lucreze la foc continuu. Dacă în martie şi aprilie, activitatea a fost afectată de măsurile luate în starea de urgenţă, începând din luna mai activitatea şi-a reluat trendul ascendent.