ZF Live. Bogdan Gubandru, Cushman & Wakefield Echinox: Ne aşteptăm ca până la finalul anului să mai vedem tranzacţii pe piaţa de birouri de aproape 200 mil. euro. România oferă în continuare randamente mai mari decât ţările vecine

Autor: Alexandra Matei 15.09.2020

România oferă investitorilor randamente chiar şi cu 200 de puncte procentuale mai mari decât ţările vecine Schimbările privind munca de birou nu vor fi dramatice în viitor, iar spaţiul fizic de lucru nu va dispărea.

Tranzacţiile încheiate în acest an, într-un context nefavorabil din punct de vedere economic, au redat încredere pieţei şi investitorilor, iar prin încheierea tranzacţiilor care se află acum în curs, până la final de 2020, s-ar putea depăşi pragul de 200 mil. euro.

„Aceste tranzacţii care s-au închis acum erau deja în derulare şi actorii implicaţi s-au uitat la ce înseamnă impactul acestei crize sanitare pentru contractele din clădirile de birouri. Faptul că au ajuns la bun final şi că mai sunt şi alte tranzacţii în derulare certifică faptul că investitorii au încredere în clădirile de birouri şi că munca nu va suferi schimbări majore. Impactul asupra acestei pieţe a fost mai mic decât ne aşteptam“, a spus Bogdan Gubandru, director investment Agency Cushman & Wakefield Echinox, în timpul emisiunii online de business ZF Live.