„Încă nu aţi văzut nimic”: TikTok atinge 100 de milioane de utilizatori în Europa, iar analiştii cred că numărul ar putea creşte masiv în următorii ani

Autor: Eduard Ivanovici 20.09.2020

TikTok a anunţat că înregistrează în prezent peste 100 de milioane de utilizatori activi în Europa, numărul urmând să crească masiv în următorii ani, potrivit unui expert în social media.

Matthew Brennan, un analist social media, a declarat că progresele înregistrate de Douyin – versiunea chinezească a TikTok – vor continua să alimenteze creşterile celebrei aplicaţii de video sharing, conform CNBC.

Douyin a atins în luna august 600 de milioane de utilizatori activi, declarând că plănuieşte să-şi dubleze veniturile la 80 de miliarde de yuani (11 miliarde de dolari) în anul următor.

Brennan subliniază faptul că Douyin a avut 200 de milioane de utilizatori lunari activi în 2018. „Acum a ajuns la 600 de milioane... ceea ce ar putea reprezenta un indicator pozitiv pentru potenţialul oferit de TikTok în SUA şi Europa în următorii doi ani. Încă nu aţi văzut nimic”.