Extindere în vremea pandemiei. Reţeaua de clinici Dr. Leahu a deschis o nouă unitate în sistem de franciză la Iaşi, o investiţie de 750.000 euro. Clinicile Dr. Leahu sunt prezente în şapte oraşe din ţară, dintre care trei unităţi sunt în sistem de franciză

Autor: Georgiana Mihalache 16.09.2020

Reţeaua de clinici Dr. Leahu a deschis o nouă clinică la Iaşi, în sistem de franciză, intrând astfel pentru prima dată în zona Moldovei. Planurile de investiţie urmăresc noi extinderi până la finalul anului, inclusiv în afara ţării, la Londra.

„Strategia noastră pe următorii 10 ani include prezenţa cu cel puţin o clinică în toate regiunile ţării, prioritate având oraşele mari, unde este o piaţă aşezată a serviciilor medicale. Ne-am dorit să fim prezenţi cu un prim centru regional în zona Moldovei“, a spus Ionuţ Leahu pentru ZF.

Investiţia în clinica de la Iaşi a fost de 750.000 de euro, iar 90% din sumă au fost partea reţelei Dr. Leahu, restul de 10% fiind investiţia partenerului francizat. Alte clinici în sistem de franciză sub brandul Dr. Leahu sunt în Piteşti şi Oradea.