Alin Burcea, Paralela 45: Au fost trei luni extrem de grele, în care am operat Grecia, Turcia, Bulgaria, Croaţia, România. „Cred că vom termina anul undeva la 40% faţă de anul trecut“

Autor: Miruna Diaconu 16.09.2020

Alin Burcea, proprietarul agenţiei de turism Paralela 45, spune că vara aceasta a fost una dintre cele mai dificile pentru afacerile companiei, astfel că singurele ţări pe care a putut să le opereze agenţia de turism au fost Grecia, Turcia, Bulgaria, Croaţia şi România, iar la finalul acestui an este aşteptată o scădere semnificativă a cifrei de afaceri.

„Au fost trei luni extrem de grele, în care am operat Grecia, Turcia, Bulgaria, Croaţia, România. A fost o provocare şi pentru noi, şi pentru turiştii noştri, care aveau unele temeri. Agenţii noştri de turism au discutat cu fiecare în parte, i-am susţinut pentru realizarea testului cerut pentru intrarea în Grecia. De altfel, vara aceasta am făcut parteneriate cu clinici din Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca, unde turiştii noştri să se testeze cu prioritate şi în timp pentru vacanţa lor. Cred că vom termina anul undeva la 40% faţă de anul trecut“, spune pentru ZF Alin Burcea, proprietarul agenţiei de turism Paralela 45.