Campania ZF #cevreaudelaprimar. Tunari, judeţul Ilfov: Vreau străzi bine făcute, cu sisteme de colectare a apelor pluviale. De canalizare sau apă curentă nu poate fi vorba

Autor: Răzvan Botea 17.09.2020

„Vreau respectarea normelor de convieţuire socială, eliminarea poluării de orice fel, aplicarea măsurilor legale de protecţia mediului şi sănătatea populaţiei.“

Un cititor al Ziarului Financiar, locuitor al localităţii Tunari din judeţul Ilfov, a transmis că vrea de la viitorul primar al localităţii un sistem de preluare a apelor de ploaie în localitate. Fotografia trimisă de cititor este de pe strada Mihai Viteazul din aceeaşi localitate.

„Vreau străzi bine făcute, cu sisteme eficiente de colectare a apelor pluviale, dacă de canalizare şi apă curentă nu poate fi vorba momentan. Vreau respectarea normelor de convieţuire socială, eliminarea poluării de orice fel, aplicarea măsurilor legale de protecţia mediului şi sănătatea populaţiei“.

Primarul în funcţie al localităţii Tunari, judeţul Ilfov, este Alexandru Neacşu. El candidează la alegerile locale din 2020 pentru încă un mandat, din partea PNL.

Ziarul Financiar a lansat proiectul #cevreaudelaprimar, o campanie care îşi propune să aducă în atenţia administraţiilor locale actuale sau viitoare problemele localităţilor, precum şi ce îşi doresc cetăţenii de la viitorul primar ales după 27 septembrie.

Cu această ocazie, ZF îndeamnă cititorii din toată ţara să trimită sesizări şi aşteptări de la viitorii primari, însoţite de fotografii, care vor fi publicate atât pe site-ul www.zf.ro, cât şi pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar.

Aşteptăm sesizările şi aşteptările cititorilor noştri la adresa de e-mail razvan.botea@zf.ro, unde ne puteţi trimite fotografii şi descrieri de exemple.