Avocaţii de la Stratulat Albulescu se mută în clădirea One Herăstrău Office după extinderea echipei

Autor: Roxana Rosu 18.09.2020

Firma de avocatură Stratulat Albulescu a închiriat un spaţiu de 1.150 mp în clădirea One Herăstrău Office, de pe strada Daniel Danielopolu, şi îşi va muta birourile, în condiţiile în care com­pania şi-a ex­tins echipa în acest an şi a re­crutat 13 avo­caţi.

Stratulat Albu­lescu va ocupa spaţiul de la etajul al VI-lea al clă­dirii din ime­diata veci­nă­tate a par­cu­lui Herăs­trău, fina­li­zată în anul 2019.

„Ne-am dorit să ne re­locăm biro­urile într-un sediu care să satisfacă pe deplin atât ne­voile membrilor echipei, cât şi pe cele ale par­tenerilor noştri şi care totodată să încor­po­reze o serie de concepte inovatoare pri­vind spaţiul de lucru“, a declarat Silviu Stra­tu­lat, Managing Partner – Stratulat Albulescu.

Casa de avocatură vrea să finalizeze lucrările privind amenajarea spaţiului de birouri în următoarele luni, astfel încât relocarea în noul sediu să fie realizată până la finalul anului 2020.

One Herăstrău Office este o clădire de birouri nouă, cu 7 etaje, 1 etaj tehnic şi 3 etaje de parcare subterane, având o suprafaţă închiriabilă de 7.685 mp. One United Properties este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidenţiale, de birouri şi mixte din Bucureşti. Portofoliul companiei cuprinde peste 2.000 de unităţi rezidenţiale şi spaţii de birouri clasa A plus.