Conferinţa ZF Health & Pharma Summit 2020. Luca Militello, CEO al Spitalului Monza: „Activitatea nu a scăzut în primul semestru, am înregistrat un plus de 8% faţă de primul semestru al anului trecut“

Autori: Georgiana Mihalache , Alexandra Cepăreanu 21.09.2020

► Spitalul Monza este cel mai mare operator privat în domeniul cardiologiei

► În 2019, afacerile operatorului privat au ajuns la 177 mil. lei, în creştere cu 27%

Spitalul Monza din Capitală, operat de grupul italian cu acelaşi nume, a continuat activitatea şi în starea de urgenţă, fiind o unitate specializată în domeniul cardiologiei. Deşi luna aprilie a venit cu scăderi, odată cu ridicarea restricţiilor de călătorie, pacienţii au reînceput să vină în spitalul Monza, a spus Luca Militello, CEO al Monza România.

El a fost prezent în cadrul videoconferinţei Health & Pharma Summit 2020, organizată de Ziarul Financiar, pentru a dezbate cele mai importante teme din sănătate.

„Grupul Monza nu a oprit deloc activitatea, am avut şi noroc că structurile noastre nu au fost greu de adaptat momentului. Activitatea nu a scăzut în primul semestru, am înregistrat un plus de 8% faţă de primul semestru al anului trecut. Activitatea a scăzut puţin în aprilie, dar s-a îmbunătăţit în luna mai“, a spus Luca Militello.