Antreprenori locali. Dimar, o firmă de construcţii din Capitală, deţinută de Iulian Drăgunoiu, a făcut afaceri de 62 mil. lei în 2019, plus 4%

Autor: Alina-Elena Vasiliu 22.09.2020

Compania înfiinţată în 1994 a fost implicată, printre altele, şi în modernizarea unui tronson al centurii de nord a Capitalei.

Dimar, o companie de cons­trucţii din Bucureşti deţinută integral de Iulian Drăgunoiu, şi-a majorat uşor afacerile în 2019, cu 4%, până la 62,4 mil. lei, în vreme ce profitul s-a menţinut la aproxi­mativ 700.000 de lei, iar numărul mediu de angajaţi a scăzut cu 20, până la 355, potrivit datelor dispo­nibile pe site-ul Ministerului de Finanţe.

În trecut, compania ajunsese chiar şi aproape de 250 de mil. lei cifră de afaceri. Unicul acţionar al Dimar este, potrivit datelor de pe platforma Confidas, Iulian Drăgu­noiu, de profesie inginer. Repre­zen­tanţii companiei nu au răspuns la solicitarea ZF referitoare la evoluţia businessului în 2019 şi 2020. „Direcţiile pe care avem experţi în construcţii şi instalaţii cu vechime de peste 15-20 de ani sunt construcţii speciale, amenajări de drumuri şi construcţii de drumuri, amenajări hidro şi construcţii hidrotehnice, construcţii plat­forme industriale“, se arată pe site-ul companiei. Dimar are, de asemenea, o divizie de producţie mixturi asfaltice şi de betoane. Baza de producţie a companiei Dimar se află pe Şoseaua de Centură Bucureşti.