Compania de transport şi logistică SLS Cargo, deţinută de Fan Courier, a închiriat 15.500 metri pătraţi în parcul P3 Bucharest A1 şi şi-a consolidat toate operaţiunile într-o singură locaţie

Autor: Roxana Rosu 23.09.2020

Compania de transport şi logistică SLS Cargo, deţinută de Fan Courier, a închiriat 15.500 metri pătraţi de spaţii de depozitare în parcul P3 Bucharest A1, amplasat la aproximativ 13 kilometri vest de centrul Bucureştiului, consolidând toate operaţiunile într-o singură locaţie.

”Amplasarea noului centru de depozitare SLS Cargo într-una dintre cele mai dinamice zone logistice şi industriale din România, chiar lângă A1, face parte din strategia companiei de a oferi cele mai bune servicii clienţilor din Bucureşti şi din împrejurimi. P3 Bucharest A1 este alegerea perfectă pentru SLS datorită poziţiei sale strategice şi a posibilităţii de extindere ulterioară. De asemenea, flexibilitatea proprietarului şi calitatea clădirilor au fost criterii foarte importante pentru SLS Cargo în procesul de identificare a celei mai bune soluţii de consolidare a operaţiunilor sale logistice", a declarat Mihai Escu, consultant Industrial Department JLL Romania.

JLL a reprezentat SLS Cargo în tranzacţia de închiriere.

Compania de servicii logistice a început operaţiunile în 2014 prin deschiderea primului său birou operaţional în Bucureşti.