Conferinţa ZF Birouri & Rezidenţial 2020: Tudor Popp, Founding Partner Hotspot Workhub: Acum s-a relansat un pic cererea, lumea a început să ştie ce îşi doreşte, clienţii au început să aibă planuri pe termeni scurt şi mediu

Autor: Ramona Cornea 24.09.2020

​Tudor Popp, Founding Partner al Hotspot Workhub, afirmă că cererea de spaţii de lucru pare că s-a relansat în prezent, iar clienţii au început să aibă planuri pe termeni scurt şi mediu.

”Este un pic dificil, noi ne-am lansat la final de februarie 2020, deci pandemia ne-a lovit destul de rapid. La început de martie, lucrurile s-au oprit total. La mijlocul lunii mai s-a mai dezmorţit piaţa, cererea. Acum s-a relansat un pic cererea, lumea a început să ştie ce îşi doreşte, clienţii au început să aibă planuri pe termeni scurt şi mediu. Avem de la companii mici care se relochează, dar şi companii care îşi distribuie riscul şi să aibă o echipă de management în alt loc, ca să nu se infecteze toţi, companii care for să se flexibilizeze, să treacă la birouri mai flexibile. Lucrurile au evoluat foarte surprinzător pe termen scurt, iar pe termen mediu cred că se vor aşeza”, a declarat Tudor Popp în cadrul conferinţei ZF Birouri & Rezidenţial 2020.

Ce a mai declarat Tudor Popp în cadrul conferinţei:

Tot real estate-ul se duce în direcţia ospitalităţii, toate serviciile din real estate se modifică, iar în industria noastră de co-working suntem mai bine pregătiţi.

Am deschis primul spaţiu în clădirea The Mark. Avem un etaj mare, foarte spectaculos, nici în cele mai dense scenarii nu am înghesuit oamenii.

De la sfârşitul lunii iulie, şi-au cam reluat toţi activitatea. Avem până la 220 de spaţii de lucru, avem o zonă de conferinţe cu până la 130 de locuri, avem un studio de unde transmitem conferinţe hibrid. Unul dintre membrii noştri este Camera de Comerţ Româno-Germană, care a organizat săpt trecută un eveniment hibrid.

Aceasta este poate cea mai mare schimbare pe care am făcut-o cu ocazia pandemiei, am transformat sala de şedinţe în un studio webinar de unde putem să transmitem live.