Brand românesc în piaţa măştilor de protecţie. Techtex, prima fabrică de textile medicale cu capital românesc, a creat brandul Dr. Albert pentru măştile „made in Romania“

Autor: Georgiana Mihalache 28.09.2020

 Techtex, o companie din grupul Taparo, una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale din sectorul mobilierului tapiţat, poate produce lunar 50 milioane de măşti chirurgicale ♦ Compania a creat şi un brand pentru măşti – Dr. Albert, în contextul unei pieţe suprasaturate de produse realizate în China ♦ Măştile pot fi achiziţionate din marile reţele farmaceutice şi de retail din România.

Măştile chirurgicale realizate în fabrica grupului Taparo după o in­vestiţie de 20 mil. euro ajung pe piaţă sub denumirea Dr. Albert, acesta fiind numele ales de companie pentru brandul de măşti.

Măştile Dr. Albert pot fi cumpărate din marile reţele farmaceutice şi de retail din România, potrivit infor­maţiilor de pe site-ul companiei, iar eficienţa filtrării este de peste 98%. Produsele sunt certificate conform standardelor şi directivelor Uniunii Europene şi ale Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi au mai multe variante, fiind disponibile inclusiv mărimi pentru copii.