Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a votat: Mă bucur că sunt primul alegător din această secţie

Autor: Cosmin Pirv 27.09.2020

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost primul alegător care a votat la secţia amenajată la Colegiul Tehnic Mecanic Griviţa. „Am votat cu gândul la toţi copiii din Bucureşti, la toţi tinerii, la toţi adulţii şi la bunicii noştri”, a spus ea.

Gabriela Firea a ajuns înainte de ora 7.00 la secţia de votare. Ea şi-a pus masca la intrarea în secţie. „Să fim regulamentari”, a spus primarul general.

După ce şi-a exprimat votul, Gabriela Firea a declarat că a votat cu oamenii trebuie să fie pe primul loc.

„Am votat dis-de-dimineaţă. Mă bucur că am ajuns şi de această dată să fiu primul votant din această secţie. Am votat cu gândul la toţi copiii din Bucureşti, la toţi tinerii, la toţi adulţii şi la bunicii noştri. E adevărat, ne dorim cu toţii investiţii în infrastructură, combaterea poluării, investiţii foarte mari în toate spitalele, în şcoli, dar cei mai importanţi sunt oamenii şi oamenii trebuie să fie pe primul loc”, a declarat Gabriela Firea.

Firea candidează din partea PSD pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. În total, sunt 18 candidaţi intraţi în cursa pentru funcţia de primar general al Bucureştiului.