Alegeri locale 2020. O femeie din Măgurele susţine că un bărbat a încercat să mituiască doi alegători cu 200 de lei

Autor: Petru Mazilu 27.09.2020

O femeie din oraşul Măgurele susţine că un bărbat a încercat să mituiască doi alegători cu 200 de lei. Incidentul s-a produs sâmbătă, iar femeia a anunţat poliţia. Cel bănuit a fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii oraşului Măgurele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, privind infractiunea de coruperea alegătorilor. Acţiunea a început în urma unui denunţ formulat sâmbătă de o femeie din localitate. Ea le-a spus poliţiştilor că un bărbat ar fi oferit 200 de lei unor persoane pentru a vota un candidat.

„Poliţiştii oraşului Măgurele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infractiunii de coruperea alegătorilor, ca urmare a unui denunţ formulat de către o femeie la data de 26 septembrie a.c. Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat ar fi oferit suma de 200 de lei la doua persoane, pentru a vota un candidat”, a anunţat IPJ Ilfov.

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbatul bănuit de săvârşirea infracţiunii sesizate, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetul.