Alegeri locale 2020. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, despre Firea: Locul ei este în prima linie, chiar dacă a câştigat, chiar dacă a pierdut

Autor: Laura Buciu 27.09.2020

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, duminică, la închiderea urnelor, că aşteaptă rezultatul final înainte de a spus dacă Gabriela Firea a pierdut sau nu alegerile la Primăria Capitalei, însă, indiferent de rezultat, Firea rămâne „în prima linie”, potrivit liderului PSD.

„Doamna Gabriela Firea este un politician de excepţie, iar locul dânsei este în prima linie a PSD, chiar dacă a câştigat, chiar dacă a pierdut”, a spus Marcel Ciolacu.

Acesta a felicitat-o pe Firea pentru campania electorală pe care a avut-o.

„O felicit (...) pentru determinarea ei şi în primul rând pentru că a ales cea mai grea cale, aceea de a se lupta cu toată lumea să facă o campanie electorală doar pentru bucureşteni şi din câte ştiu eu cel mai bun exit-poll este numărătoarea voturilor”, a mai spus Ciolacu.

Astfel, liderul PSD a precizat că va fi aşteptată numărătoarea voturilor, despre care spune „este cel mai bun exit-poll”.

Ciolacu a făcut apel la membrii PSD din secţiile de votare, să nu părăsească secţiile până nu sunt gata procesele verbale.