Ileana Guţu este noul Partener Asociat al EY România în departamentul de Strategie şi Tranzacţii

Autor: Roxana Rosu 28.09.2020

Ileana Guţu, cu peste 13 ani de experienţă în consultanţă, a fost recrutată de EY pentru poziţia de Partener Asociat al departamentului de Strategie şi Tranzacţii, cu atribuţii în aria de evaluare, analiză economică şi modelare financiară.

Ea a lucrat în ultimii ani în industria serviciilor profesionale, pe zona serviciilor de evaluare şi analiză economică, şi a fost implicată în mai mult de 100 de proiecte de analiză de impact economic, evaluare de afaceri şi alocare preţ de achiziţie sau de construcţie a unui plan de afaceri. DIn 2007 a lucrat în cadrul PwC, pe funcţia de Senior Manager. 

„În perioada următoare, ne aşteptăm ca o mare parte dintre tranzacţii să ia forma unui aport de capital pentru creştere sau pentru menţinerea lichidităţilor şi consolidarea poziţiei pe piaţă. Sprijinim companiile în a-şi remodela portofoliile şi ne întărim, în continuare, echipa pentru a oferi servicii complexe care să integreze date de ultimă oră, soluţii tehnologice şi acces la o bază largă de investitori şi soluţii de finanţare, corelate cu informaţii strategice”, spune Florin Vasilică, Liderul Departamentului de Strategie şi Tranzacţii.