SIF Moldova vrea să-şi schimbe denumirea în Evergent Investments. “Logo-ul a fost creat sub inspiraţia conceptului de forţă a oportunităţilor şi face o trimitere directă către simbolul recognoscibil al pieţelor financiare - taurul”

Autor: Tibi Oprea 28.09.2020

SIF Moldova (SIF2) a convocat acţionarii pe 30/31 octombrie pentru a aproba schimbarea logoului, respectiv a denumirii societăţii în Evergent Investments. De asemenea, consiliul de administraţie a propus acţionarilor un nou slogan: Drive for performance, potrivit unui raport la Bursă.

“Logo-ul a fost creat sub inspiraţia conceptului de forţă a oportunităţilor şi face o trimitere directă către simbolul recognoscibil al pieţelor financiare - taurul. Identitatea noului brand arată o companie de investiţii modernă, animată de valori progresiste, cu un mindset deschis, care apreciază curajul, dar şi responsabilitatea investiţională, a cărei credinţă în potenţialul creator de valoare al capitalului românesc este completată acum de ambiţia de a deveni un jucător cu anvergură europeană, reputat şi respectat”, se arată în convocator.

Acţiunile SIF2 se tranzacţionează în scădere cu 19,3% de la începutul anului, pe fondul unui rulaj de 40,3 milioane de lei, emitentul ajungând la 1,3 miliarde de lei capitalizare.