Bogdan Lefter şi Alin Constantinescu au ajuns cu firma de construcţii Lemacons la afaceri de 138 mil. lei, mai mult decât dublu într-un an

Autor: Alina-Elena Vasiliu 30.09.2020

Principalii clienţi pentru care lucrează sunt Consiliul Judeţean Galaţi, Compania Naţională de Investiţii, autorităţile din municipiul Galaţi, comune din judeţele Galaţi şi Vrancea, dar şi clienţi privaţi.

Lemacons, o companie de construcţii din Galaţi deţinută de doi antreprenori români, a făcut afaceri mai mult decât duble în 2019 faţă de 2018, po­trivit da­telor disponibile pe site-ul Minis­te­rului de Finanţe. Prin urmare, ci­fra de afaceri a companiei a fost anul trecut de 138 de milioane de lei, faţă de 63 de milioane de lei în 2018. Pro­fitul a trecut de ase­menea printr-o dublare în decurs de un an, situându-se la 1,8 milioane de lei. Numărul de an­gajaţi a cres­cut cu aproape 60, până la 314.

Lemacons este controlată de Bogdan Lefter, care deţine un pachet de 80% din acţiuni, iar celălalt acţionar este Alin Cons­tantinescu (20%), potrivit datelor disponibile pe platforma de analiză a companiilor Confidas.ro.