KPMG România a integrat echipa companiei Ensight Management Solutions, condusă de Robert Maxim, după un parteneriat început în 2013

Autor: Ramona Cornea 30.09.2020

KPMG România integrează echipa companiei Ensight Management Solutions, condusă de Robert Maxim, începând cu 1 octombrie 2020, după un parteneriat care a început în 2013.

„Integrarea de către KPMG în România a echipei Ensight Management Solution, unul dintre cei mai mari furnizori locali de servicii de consultanţă în management fondat în România, este o dezvoltare naturală a unui parteneriat de succes. Flexibilitatea, viziunea inovativă şi perspectiva strategică au devenit vitale pentru companiile din întreaga lume, iar aceasta integrare le va oferi clienţilor noştri resurse esenţiale pentru afacerea lor. Robert va prelua rolul de Partener în Consultanţă în Afaceri şi urez bun venit lui şi echipei sale în KPMG”, a afirmat Ramona Jurubiţă, Country Managing Partner, KPMG România.

Ensight Transformation Consulting oferă servicii de consultanţă pentru companii din industrii precum Petrol & Gaze, Energie & Utilitati, Chimicale, Ambalaje, Retail & FMGC.

„Suntem încântaţi să ne alăturăm unei organizaţii precum KPMG. Avem valori şi misiuni similare şi vom continua printr-o nouă perspectivă de lucru curent. Această integrare le va oferi clienţilor noştri vaste resurse în consultanţă în afaceri, o cultură inovativă şi o viziune transformaţională care să îi susţină pe drumul spre succes,” a declarat Robert Maxim, Partner, Ensight Management Solutions.

Richard Perrin, Partener, Head of Advisory, afirmă că integrarea Ensight în KPMG în România vine cu noi beneficii pentru clienţi şi oferă noi abilităţi echipei.

„Liderii în afaceri din toată lumea au o nouă viziune asupra proceselor revoluţionate de digitalizare si automatizare inteligentă. Centre specializate, precum KPMG Lighthouse, transformă acţiunile repetitive, cu volum mare şi întotdeauna supuse erorii umane în soluţii avansate care oferă companiilor valoare adăugată. Integrarea Ensight în KPMG în România vine cu noi beneficii pentru clienţi şi oferă noi abilităţi echipei”, spune el.

KPMG este o reţea internaţională de firme membre care furnizează servicii de Audit, Consultanţă fiscală şi Consultanţă în afaceri în 147 de ţări, cu 219.000 de angajaţi în toată lumea.