Google lansează pe piaţă noul telefon Pixel 5, dar şi alte produse high-end noi

Ziarul Financiar 01.10.2020

Google a prezentat noul flagship al companiei, Pixel 5, la evenimentul Launch Night. Telefonul are două camere pe spate care impresionează, mai ales în condiţii de lumină slabă. Pixel 5 va costa 630 de euro, sub rivalii Samsung şi Apple.

Deşi în România nu sunt foarte cunoscute telefoanele de la Google, compania americană vrea să schimbe acest lucru. La evenimentul Launch Night, Google a prezentat două noi telefoane.

Pixel 5 a fost capul de afiş, iar Google e convinsă că se poate lupta cu telefoane de la Apple, Samsung sau Huawei, în special datorită camerei duale de pe spate care are rezultate spectaculoase chiar şi pe întuneric.

O funcţie unică vine cu ajutorul asistentului virtual.

„Noua noastră funcţie numită <Hold for me>. Te ajută să câştigi timp. Asistentul Google va aştepta pentru tine şi te va alerta când cineva se află pe linie şi e gata să vorbească cu tine”, a explicat Shenaz Zack, product manager Pixel.

Pixel 5 va costa 630 de euro şi este deja disponibil pentru precomandă.

Google nu s-a lăudat doar cu telefoanele. Noul Chromecast se introduce în televizor şi oferă acces la toate aplicaţii de seriale şi filme pentru 49 de dolari.

Iar Google Nest este o nouă boxă inteligentă care costă 99 de dolari şi poate vorbi cu cel care o are.