Global Vision şi Globalworth anunţă primul chiriaş în Constanţa Business Park iar gradul de ocupare ajunge la peste 50%

Autor: Bogdan Alecu 01.10.2020

Global Vision şi Globalworth închiriază către  PepsiCo o parte din prima unitate logistică livrată în cadrul Constanţa Business Park - cel mai nou proiect cu funcţiuni multiple din regiune, dezvoltat pe un teren de 100 ha. Centrul logistic a ajuns în prezent la peste 50% grad de ocupare, iar până la finalul anului compania estimează că vor ajunge la 100%.

În cazul PepsiCo este vorba despre un spaţiu de depozitare de aproximativ 6000 metri pătraţi şi o zonă de birouri de 550 metri pătraţi, unde angajaţii companiei îşi vor desfăşura activitatea.

“Când am început dezvoltarea proiectului Constanţa Business Park în 2019, am mizat pe numeroasele avantaje pe care le va oferi viitorilor chiriaşi datorită poziţionării strategice. Constanţa beneficiază de cea mai bună conectivitate din România din punct de vedere al infrastructurii, cu acces rutier şi feroviar facil, precum şi acces la rute maritime şi fluviale. Toate acestea, precum şi uşoara dezvoltare a operaţiunii lanţului de aprovizionare aduc alături de noi parteneri puternici precum PepsiCo. Ne bucură să îi avem alături, iar acest nou parteneriat de lungă durată vine să ne confirme decizia bună de a dezvolta acest parc de business în proximitatea portului Constanţa.”, a declarat Mihai Zaharia, Director Investiţii şi Pieţe de Capital în cadrul Globalworth.

Constanţa Business Park este un proiect care propune clienţilor săi şi comunităţii locale, pe lângă spaţii industriale şi de depozitare şi componente destinate activităţilor de office, retail, strip mall, hospitality şi un terminal intermodal.