Ce soluţii au găsit companiile la criza generată de pandemia de Covid-19: Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Bucureşti vine cu camere hibrid unde se poate lucra remote

Autor: Cristina Roşca 02.10.2020

♦ Complexul hotelier Radisson Blu şi Park Inn by Radisson, de pe Calea Victoriei din Bucureşti este unul dintre cei mai mari jucători din turism ♦ Hotelul Radisson Blu Hotel Bucharest are 487 de camere, iar Park Inn by Radisson Bucharest & Residence găzduieşte 210 camere.

Gradul de ocupare al hotelului de cinci stele Radisson Blu de pe Calea Victoriei a scăzut puternic din cauza pandemiei de Covid-19 care a impus o serie de restricţii de mişcare şi călătorie oamenilor din întreaga lume. În acest context, oficialii complexului hotelier au decis să transforme o serie de camere în spaţii hibride de unde oamenii să poată lucra, astfel încât să atragă noi clienţi. Acestea pot fi închiriate atât pe timpul zilei doar, fără a petrece noaptea, cât şi pe o perioadă mai îndelungată. Hotelul pune la dispoziţia celor care vor astfel de camere şi echipamentele şi sălile de conferinţă din incintă.

„Având în vedere perioada în care ne aflăm şi anume, “noua normalitate“ prin care trecem toţi acum, hotelul operează cu un grad de ocupare mult mai mic şi incomparabil cu cel din aceeaşi perioadă a anului trecut când gradul de ocupare atingea cote de 90%“, spune Sonja Dive Dahl, gene­ral manager Radisson Blu Hotel Bucharest şi Park Inn by Radisson, de pe Calea Victoriei din Bucureşti, unul dintre cei mai mari jucători din turism. Hotelul Radisson Blu Hotel Bucharest are 487 de camere, iar Park Inn by Radisson Bucharest & Residence găzduieşte 210 camere.